ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑΣ 24ΩΡΗ ΚΑΛΥΨΗ

Αποφράξεις Κάντζα

Αποφράξεις Κάντζα

Αποφράξεις Κάντζα 210 6000 500

Η Αποφρακτική Κάντζα είναι μια πρότυπη εταιρεία αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων αποχετεύσεων.
Ιδρύθηκε το 1970 και όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποφράξει και καθαρίσει πάμπολλες αποχετεύσεις σε όλη την Αττική. Είμαστε περήφανοι ως ειδικοί σε αυτό που κάνουμε και στους άριστα εξυπηρετημένους πελάτες. Δεν θα το βάλουμε στα πόδια από μια δουλειά όσο δύσκολη και αν είναι και θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Τα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων συμβαίνουν στις πιο ακατάλληλες στιγμές; Όταν έχεις καθημερινά ένα πλήρες πρόγραμμα, το τελευταίο πράγμα που θέλεις, είναι να ψάχνεις να βρεις τον κατάλληλο τεχνικό. Στην Αποφράξεις Κάντζα παρέχουμε γρήγορες, αποτελεσματικές υπηρεσίες στην Κάντζα και τις γύρω περιοχές για να σας βοηθήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, για να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας προσφέρεται σε σπίτια, καταστήματα, εργοστάσια, γραφεία, μεγάλα εμπορικά κτίρια, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, κ.α Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι η ειδικότητά μας. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Ερχόμαστε στην ιδιοκτησία σας και μπορούμε με κάμερα υψηλής ανάλυσης να εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως υπάρχει στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Έτσι έχουμε μια πλήρη εικόνα και μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Πληροφορίες περιοχής Κάντζα

Το Λεοντάριο (γνωστό και ως Κάντζα) είναι συνοικισμός της Παλλήνης. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Κτήμα Κάντζα όπου οικοδομήθηκε ο οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου, γύρω από τον πευκόφυτο λοφίσκο, από τον ομώνυμο πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο των κατοίκων ΦΕΣ “Η ΚΑΝΤΖΑ”. Στην περιοχή λέγεται ότι έζησε στην αρχαιότητα ο διάσημος ρήτορας Δημοσθένης. H έκταση αποτελούσε για χρόνια σημείο τριβής μεταξύ των γειτονικών Δήμων Παλλήνης-Παιανίας.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Φτιάξε site στο WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close